Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Травень » 13 » „Та жінка, котра справжня матір, ніколи не зробить так, щоб дитина не народилась”
5:25 PM
„Та жінка, котра справжня матір, ніколи не зробить так, щоб дитина не народилась”
Кожна людина стверджує, що її мати — найкраща. А оскільки чи не кожна дівчина стає матір’ю, отже, жінки — кращі створіння світу.
Я, звісно, жартую. Адже материнська любов пізнається у порівнянні із батьківською і лише у поєднанні дитина виростає щасливою. Зрештою, у цьому переконуюсь, спілкуючись з багатодітною родиною глибочан Алли Михайлівни та Сергія Васильовича Лупуляків. Їхньому подружжю — 15 літ. Свою турботу віддають дев’ятикласнику Олександрові (15 літ), четвертокласнику Романові (10 літ), п’ятирічній Ксенії та трирічному Іванку.

Як зізнається Алла Михайлівна:
— Чотири дитини — це, звісно, чудово і не легко. Ще до одруження хотіла мати саме трьох синів і доньку. Щоправда, вже з народженням первістка зрозуміла, що діти — велика відповідальність. А коли народився Ромчик вирішила: обов’язок перед державою — виконала. Однак, завагітніла втретє. Була просто неймовірно щасливою, коли у мене з’явилась донька. А за нею нашу родину доповнив „кіндер-сюрприз” Іванко.
Алла Михайлівна вважає, що кількість дітей у сім’ї не залежить від матеріального стану чи того, який у тебе чоловік. Якщо жінка рішуча, якщо вона справді мати, то ніколи не зробить так, щоб дитина не народилась. А Сергій Васильович доповнив, що хотів би ще синочка або донечку.
Аби малеча виростала слухняною і працелюбною, як розповідає Алла Михайлівна, їй доводиться виконувати у домі роль своєрідного „жандарма”:
— Потрібно вміти висловлювати конкретно завдання, бо, до прикладу, вислів „прибери” не говорить ні про що, оскільки не називає дії. Важливо також уміти розділяти роботу за однаковою складністю, щоб діти усвідомлювали свою рівність перед батьками. А загалом не соромитись попросити у дитини пробачення, якщо у чомусь помилишся, адже виховання — процес зворотній.
Родина Алли та Сергія Лупуляків спортивна та активна. Алла Михайлівна — вчитель фізичного виховання Глибоцького ліцею, Сергій Васильович — тренер Глибоцького центру туризму і краєзнавства. Вони — неодноразові учасники і переможці змагань „Тато, мама, я — спортивна сім’я”. Старший син Олександр у складі команди здобув І місце на чемпіонаті України з походів. Із Олександром та Романом батьки підкорили Петрос, Говерлу, Хом’як.
Лариса Дущак.





Переглядів: 500 | Додав: Newday | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru