Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Травень » 20 » SPORT
5:03 PM
SPORT
Суперкубок району вибороли футболісти Коровії

У день свята Перемоги  на селищному стадіоні відбувся традиційний матч розіграшу суперкубка району з футболу. А зустрілись у ньому команди ФСК «Старий Вовчинець» та ФСК «Коровія» — добрі знайомі та давні суперники. Перед початком зустрічі футболістів привітали заступники голів районної ради та райдержадміністрації Петро Тимофтій і Михайло Божеску. Перший тайм поєдинку пройшов із деякою територіальною перевагою коровійців, однак рахунок гри так і не був відкритий. Власне, не виявили переможця ані основний час, ані додатковий. І тільки за пробитими пенальті влучнішими виявились футболісти Коровії — 4:2. Отже, вони і стали володарями суперкубка району. Нагороди учасниками цього поєдинку вручили Петро Тимофтій та Михайло Божеску.

Турнір зібрав п’ять кращих команд



Уже одинадцятий раз у Старому Вовчинці провели турнір пам’яті трагічно загиблих футболістів місцевої команди. Вступним словом змагання відкрив сільський голова Петро Остафійчук, а до присутніх на стадіоні із вшануванням пам’яті спортсменів звернулись також голова райдержадміністрації Микола Загарюк, заступник голови райради Петро Тимофтій, голова районної федерації футболу Іван Шкробанець, депутат райради Василь Вінтоник.
Участь у турнірі взяли п’ять кращих команд району, в тому числі і Старого Вовчинця. До фіналу же вийшли футболісти Коровії та Молодії. Із рахунком 2:0 перемогу у заключному поєдинку здобула команда Коровії. Її нагородили перехідним кубком та грошовим призом.  Відповідні нагороди одержали і футболісти Молодії, кращий гравець і воротар змагань Віталій Кінащук та Ян Том’юк з Коровії та Молодії, а футбольні м’ячі вручили всім командам — учасникам турніру.

Матчі першості та чемпіонату Буковини
Стартували ігри першості та чемпіонату Буковини сезону 2013 року. Зокрема, у підгрупі «Схід» другої ліги «Колос» Глибока зіграв у Перківцях (Кельменецький район). І цей поєдинок завершився з рахунком 1:1, а «Чагор-Молодія» у Чернівцях виграла у команди «Садгора-регіони» — 1:0.
На виїзді у Путилі провів гру ФК «Глибока» у рамках чемпіонату області, де зумів добитись перемоги 2:0. Інші результати першого туру такі: ФК «Новоселиця» — «Маяк» Великий Кучурів 1:1, «Черемош» Вижниця — «Колос – Майя» Новоселиця 2:2, «Металіст» Кельменці — «Буковина -2» — 2:0. Сьогодні ФК «Глибока» приймає на селищному стадіоні команду «Буковина-2».

Панорама змагань
Відбувся черговий матч чемпіонату Чернівецької МДЮФЛ з футболу серед юнаків 2000 року народження і молодші між командами ДЮСШ «Кам’янка» та ДЮСШ «Сторожинець», в якому з рахунком 2:0 перемогли наші юні футболісти.
Зіграно черговий матч чемпіонату обласної ДЮФЛ серед юнаків 1999 року народження і молодші між командами «Вовчинець-99» Кам’янської ДЮСШ  і ДЮСШ м. Новоселиця. Рахунок гри  нічийний (0:0).

12 травня відбулись матчі чемпіонату району з футболу в І та ІІ групах.  Їх результати:             

І група
ФСК «Кам’янка» - ФСК «Сучевени»                        (3 : 1)
ФСК «Колосок» с. Луковиця – ФСК «Чагор»            (2 : 1)

ІІ група
ФК «Селич» - ФСК «Турятка»                                (1: 2 )
ФСК «В. Кузьмина» - ФК «Мегаполіс»                    (2 : 1)
ФК «Привороки» - ФК «Опришени - 2»                  (1 : 2)
ФК «Молодія-2» - ФК «Ст. Вовчинець -2»              (1 : 1)
ФСК «Купка» - ФК «Порубне»                                (4: 1)
ФСК «Черепківка» - ФК «Іва»                                (- : +)
ФСК «Станівці» -  ФСК «Тереблече»                      (3 : 3)

Добірку підготував Василь Гейніш.
Фото Петра Митранюка.








Переглядів: 699 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru