Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Травень » 30 » Роман ВАНЗУРЯК: „Як буде жити далі Україна — залежить від кожного з нас”
12:03 PM
Роман ВАНЗУРЯК: „Як буде жити далі Україна — залежить від кожного з нас”

Голова Чернівецької облдержадміністрації Роман Ванзуряк опівдні проголосував на одній із дільниць у Глибоці. Про підготовку, перебіг голосування та важливість нинішніх виборів Роман Степанович розповів нашому кореспонденту одразу після того, як кинув у скриньку виборчий бюлетень.

— Працівники обласної та районних держадміністрацій здійснили всі необхідні підготовчі заходи щодо виборів. У нас унікальна ситуація, адже, окрім президентських, маємо ще й вибори голів Хотинської та Чернівецької міськрад.
Громадська безпека і спокій відповідають усім вимогам і критеріям, які сформував уряд, Верховна Рада та в.о. Президента України. Наразі не зафіксовано жодних порушень. Уся область контрольована стосовно забезпечення вільного волевиявлення. Думаю, так буде і надалі. 
Головне для нашої країни — мир, спокій та єдність. Обираючи кандидата у Президенти, в першу чергу, думав, щоб обрана людина відповідала всім вимогам і викликам сьогоднішнього дня. Українці — мудрий народ, впевнений, що вони оберуть гідного главу держави.
Явка і активність виборців досить високі. Це свідчить, що люди відчувають необхідність обрати легітимну владу, оскільки від цього залежить безпека і територіальна цілісність країни. Щойно мене проінформували, що у Чернівецькій області на цей час вже проголосувало понад 20% виборців. Це один із найкращих показників за останні роки. 
Сподіваюсь, що охочі матимуть можливість проголосувати. Хочеться, щоб усі були активними і зрозуміли, що нині від кожного з нас залежить те, як буде жити далі Україна.
У нас працює місія ОБСЄ, яка спостерігає за виборами. Поки що її представники не сигналізували про порушення, не було навіть технічних бар’єрів на шляху до вільного волевиявлення. Мені здається, що за всю історію України, Буковини та Чернівецької області, це найдемократичніші та найсучасніші вибори, які відповідають усім міжнародним стандартам.

Під час голосування голови ОДА Романа Ванзуряка на виборчій дільниці 
у Глибоцькому ліцеї

 

Переглядів: 448 | Додав: heavymetal2006 | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru