Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Травень » 13 » Нахиліться віти, уклоніться люди…
5:36 PM
Нахиліться віти, уклоніться люди…


Із мирних весен це уже 68 травневим сонцем зігріта, буйноцвіттям прикрашена. І ми, глибочани, виходимо на центральний майдан,  а звідти колонами прямуємо до зелених алей парку. І тут, біля пам’ятника полеглим воїнам, стихає гомін, розпочинається мітинг вшанування пам’яті жертв Другої Світової війни.
До учасників зібрання зі словами вдячності тим, хто високою ціною здобув для нас Перемогу, мир і спокій, звертаються голови райдержадміністрації та районної ради Микола Загарюк і Валерій Ротар, начальник обласного управління житлово-комунального господарства Георгій Леонтій, селищний голова Костянтин Горячко, голова районної ради ветеранів Петро Фока, виконуючий обов’язки військового комісара Глибоцького об’єднаного військового комісаріату Іван Ванзар, благочинний Глибоцького району Іоан Горда, а також діти селища.
Звучить метроном, учасники мітингу застигають у хвилині мовчання. До пам’ятника покладають квіти. Прикордонники дають салют.
*     *     *
Упродовж всього Дня Перемоги на центральному майдані, стадіоні та майданчиках Глибоки відбувся цілий ряд культурних і спортивних заходів.
*     *     *
У рамках святкування Дня Перемоги 7 травня відбувся традиційний автопробіг за участю ветеранів війни «Чернівці — Сторожинець — Глибока», організований обласним та районними осередками Товариства сприяння обороні України.
Василь Гейніш.
Фото Петра Митранюка.

Фінішував місячник оборонно-масової роботи,
присвячений 68-й річниці Великої Перемоги та 69-й річниці обласної організації ДТСААФ (нині ТСОУ).
Заключним його етапом стали змагання, що відбулись на майданчиках Глибоцької ЗОШ, а виборювали звання кращих 23 команди. У загальному підсумку перше місце посіли допризовники Кам’янської ЗОШ (вчитель предмета «Захист Вітчизни» Дмитро Доготар), а дві наступні сходинки п’єдесталу пошани здобули вихованці Глибоцької та Стерченської загальноосвітніх шкіл (Валентин Урсу).
Успішно виступили на змаганнях команди Чагорської, Нижньосинівецької, Сучевенської, Тереблеченської, Багринівської ЗОШ,  Карапчівського та Глибоцького ліцеїв.
Наш кор.



Переглядів: 481 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru