Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Листопад » 10 » Юні каратисти вибороли два «золота» на відкритому чемпіонаті області
1:39 PM
Юні каратисти вибороли два «золота» на відкритому чемпіонаті області

На жаль, мало хто знає, що у Глибоці вже два роки функціонує секція карате. Попри це, результати наших юних каратистів вартують уваги

. Приміром, вельми успішно вони виступили на недавньому відкритому чемпіонаті області з карате. У віковій категорії для восьмирічних спортсменів чемпіонами стали Владислав Горин (особисте куміте, +28кг) та Дмитро Мікулеску (особисте куміте, -28кг). На цьому хлопці не зупинились та разом зі своїм третім товаришем — Павлом Німіжаном вибороли третє місце у змаганнях серед команд віком 8-9 років.
Для тренера переможців Валентина Литкіна цей успіх не був несподіваним:
— У Глибоці, — каже він, — дуже талановиті діти. Кожного разу, коли я добираюсь сюди — а це тричі на тиждень, чекаю на тренування, напевно, з неменшим нетерпінням, ніж мої вихованці. Вони отримують задоволення від тренувань, я, у свою чергу, радію, коли спостерігаю наскільки наполегливо та завзято займаються юні каратисти. Крім того, завдяки підтримці та розумінню батьків, Влад та Дмитро ще двічі на тиждень відвідують додаткові тренування у Чернівцях. Їх невтомна праця та батьківська підтримка, а не випадок, забезпечили цей успіх. Якщо так буде і надалі, не за горами й інші здобутки.
Не приховують емоцій і юні чемпіони:
— Карате – найкращий вид спорту. Вдячні батькам, які записали нас у секцію. Любимо свого сенсея (тренера — прим. авт.), він — найкращий, — розповідають вони.
Задоволені і батьки:
— Я сам у дитинстві мріяв займатися карате, а тепер вельми радію, що воно подобається моєму сину. У нас дуже хороший тренер: молодий, амбітний, працелюбний, — каже Мирослав Горин, батько одного з чемпіонів.
Наш кор.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 484 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
nanewday@mail.ru