Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама

Рідну домівку у Стаханові, що у Луганській області, за всім нам відомими причинами, сім’я Черненкових покинула більше місяця тому. Всього їх —  15

Виїхали повним складом —тато Олександр, мама Інна та 13 їхніх дітей (до речі, найстаршій — 19 років, найменшій — 5 місяців). 
Спершу жили у друзів у селі Світличне, Чернігівської області, а днями, завдячуючи добрим людям, прибули у Кам’янку. Оселились у готелі, який функціонує при домі молитви Церкви християн віри Євангельської.
— Умови тут, — розповідає пан Олександр, — з найкращих. Зустріли нашу родину з добрим серцем, надали 3 комфортабельні кімнати. Радіємо, що вирішили приїхати у Кам’янку, адже тут меш ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Щохвилини російська агресія завдає збитків економіці України. Та після війни завжди настає мир і наша країна потребує чіткого плану — що треба робити терміново, що згодом, і куди нас ці кроки приведуть. Саме такий план розроблено найкращими вітчизняними економічними експертами на чолі з Прем’єр-міністром і нещодавно Арсеній Яценюк представив його країні.
Країна зробила свій стратегічний вибір — рух до європейських стандартів, цінностей, рівня життя. Стратегія була прийнята і викладена на 700 сторінках Угоди про асоціацію України з ЄС. 
Уряд презентував покроковий, тактичний план «Відновлення України», який готувався найкращими фахівцями у сфері економіки та державотворення в країні.
«Позиція Уряду — перестати придумувати велосипед і тим більше займатися реформістським популізмом, — каже на засі ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Днями відбулася зустріч голови районної ради Григорія Ванзуряка та в.о. голови райдержадміністрації Григорія Тіміша зі священиками Українських православних церков Московського та Київського патріархатів. В залі зібралися 25 священнослужителів району, яких керівники виконавчої та представницької влади інформували про суспільно-політичну ситуацію в Україні.
 Про роль релігії та міжконфесійний стан на Буковині говорив головний спеціаліст управління культури облдержадміністрації з питань релігії Сергій Бухаров. Військовий комісар району Іван Ванзар інформував присутніх про мобілізацію жителів Глибоцького району в зону АТО на сході країни. 

Переглядів: 388 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Це питання підняли православні священики на зустрічі з керівниками районної влади. Є конфесії, які не дозволяють своїм чоловікам тримати зброю в руках. Тоді виходить, що ми маємо право відправляти наших православних на гибель, а окремі конфесії законно від цього відмовляються, — сказали священнослужителі. Вони також підняли питання отримання мобілізаційних розпоряджень самим священикам. 
Військовий комісар району Іван Ванзар пояснив, що у військкоматі є лише картотека військовозобов’язаних, де не вказується ані місце роботи, ані релігійна приналежність людини. Щодо «заборони тримати зброю в руках з релігійних переконань» Іван Ванзар пояснив, що в мирний час існує альтернативна служба, а тепер ці особи направляються на роботи в тил військових операцій, а священиків не призиватимуть згідно довідок, виданих очільником єпархії.

Переглядів: 688 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Благочинний Глибоцького району Московського патріархату, митрофорний протоієрей Іоан Горда висловився на зустрічі з керівництвом районної влади за єдину країну та об’єднання українських православних церков. «Я також за єдину країну та об’єднання православних церков Московського та Київського патріархатів в єдину українську православну церкву. Головне, щоб вона була визнаною та канонічною», — сказав отець Іоан Горда. Благочинний просив не звинувачувати священиків у проросійській політиці, адже це не відповідає дійсності. Вони постійно моляться за мир у крані та цілому світі і бажають, щоб держава не втручалася у справи релігії та не вмішувати церкву у державні справи.

Переглядів: 435 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Під час зустрічі православних священиків з в.о голови райдержадміністрації Григорієм Тімішом та головою райради Григорієм Ванзуряком,  благочинний району Київського патріархату Роман Грищук уклонився з президії заходу, де він знаходився, перед отцем Дмитром Зав‘яльцем, настоятелем глибоцької Святопокровської церкви Московського патріархату. І це сталося після того, як в залі стало відомо, що син отця Дмитра — Ігор, служить в зоні АТО на сході країни вже чотири місяці. Із-за скромності отець Дмитро про це до тепер нікому не говорив.  «Я уклоняюся (і уклонився!) перед вами, отче Дмитре, за те, що ви правильно виховали вашого сина, який служить країні. Я про це не знав. Прощайте мені, якщо я колись чимось вас образив», — сказав отець Роман Грищук, та заспівав йому і його сину «Многая літа!».     
Отець Роман Грищук також висловився перед присутніми про те, що хороший християнин повинен бути і патріотом своєї країн ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Троє із них — наші земляки глибочани

Вчора ще до світанку на Чернівецькому залізничному вокзалі  із зони АТО повернулися на Буковину семеро військово-
службовців, які служили у Донецькій та Луганській областях. З них троє бійців з Глибоччини: Юрій Бадюк з Луковиці, Петро Топало зі Старого Вовчинця 
та Борис Сорощук з Михайлівки.
Героїв з 80-ї окремої аеромобільної бригади зустрічали родичі, друзі, голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк, в.о. голови РДА Григорій Тіміш, голова районної ради Григорій Ванзуряк. Були квіти, жовто-блакитні кульки, всі разом співали Гімн України. 
За словами районного військового комісара Глибоцького об’єднаного військового комісаріату Івана Ванзаря, останнім часом хлопці перебували на лікуван ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-05

Чагорський сільський голова Вікторія  Ткачук у вівторок на нараді у голови райдержадміністрації повідомила про погашення сільським радам всіх казначейських зобов’язань. Від імені керівників територіальних громад вона висловила вдячність керівникам району за цю суттєву підтримку.
 В.о. голови райдержадміністрації Григорій Тіміш зауважив, що ця тенденція спостерігається по всій державі і це заслуга не лише районної влади, а й обласної та центральної. У розмові з нашим кореспондентом Григорій Іванович підтвердив факт погашення казначейських зобов’язань для сільських рад за останні 18 місяців.

Контролюючі органи не повинні працювати «на покарання», — в. о. голови РДА

В. о. голови райдержадміністрації Григорій Тіміш звернувся до перевіряючих служб припинити працювати лише «на покарання» підконт ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-05

На посаду виконуючого обов’язки начальника філії «Глибоцький райавтодор» Віктора Козачука призначено у лютому 2014 року. До того він працював механіком, а з 1998 року — у дорожній організації. Віктору Васильовичу 40 років, має середню спеціальну освіту (інженер-механік). Він одружений, разом із дружиною — музичним педагогом — виховують сина та доньку. 

— За останні два—три роки посаду начальника філії «Глибоцький райавтодор» обіймало кілька чоловік, але жоден з них так і не затримався у керівному кріслі. Причин на те було багато як об’єктивних, так і суб’єктивних. Ви маєте намір змінити цю не кращ ... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-05

під час виборів до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 р. у газеті “Новий день” та її румуномовному виданні “Моніторул  де Хлібока”:
 політична реклама на першій сторінці — 8 грн. за 1 см2;
реклама на внутрішніх кольорових сторінках — 7.5 грн. за 1 см2.
 реклама на інших сторінках  — 6 грн. за 1 см2.

 

Переглядів: 395 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-05

« 1 2 3 4 ... 39 40 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru