Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Червень » 6 » 64 медаліста із 702 випускників попрощались із рідними школами Глибоччини
12:57 PM
64 медаліста із 702 випускників попрощались із рідними школами Глибоччини

Своєрідним резюме навчального року для вчителів, батьків, учнів є свято останнього дзвоника, яке зібрало на шкільних подвір’ях Глибоччини 702 випускників 11 класів (з них 50 золотих медалістів і 14 — срібних) та 916 — дев’ятих.  

На урочистих лінійках у кожному навчальному закладі району були присутні гості — представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА, райдержадміністрації, районної ради, управління освіти РДА, сільські та селищний голови, депутати районного та обласного рівнів. 
Під звуки бадьорої пісні, оплески присутніх святково одягнені з квітами та кульками у руках у супроводі учнів початкової ланки зайняли місця на лінійці випускники Старововчинецького ліцею. Після підняття Державного прапора зі святом, яке ознаменовує веселу пору канікул для всіх школярів та початок дорослого життя, сповненого нових можливостей та перспектив випускників привітав директор закладу Дмитро Чапля. 
Дмитро Петрович зазначив: із 14 випускників ліцею 1 — золотий медаліст. Голова районної ради Григорій Ванзуряк наголосив, що Старововчинецький ліцей є тим закладом, з якого починався трудовий шлях голови ОДА Романа Ванзуряка, слова вдячності якого передав всім педагогам. Також вручив грамоту ОДА почесному директору Іванові Топалу.
„Старововчинецький ліцей є найкращим за результатами олімпіад з-поміж сільських ліцеїв області”, — констатував начальник управління освіти РДА Василь Швець та подарував магнітну дошку майбутнім першокласникам. Сільський голова Петро Остафійчук нагородив грамотами та преміями учнів-випускників та їх керівника за активну участь у громадському житті села. Не боятися труднощів, відкривати нові горизонти побажав депутат обласної ради, генеральний директор ТзОВ „Надія” Василь Бічер. 
Випускники виступали зі словами вдячності вчителям та батькам, які, в свою чергу, давали настанови донькам і синам на майбутнє, а молодші учні гарно вітали старших товаришів. Та ось під мелодію вічно молодого вальсу на лінійці закружляли галантні кавалери та граційні дівчата, в небо злетіли жовто-блакитні кульки. Завершальним акордом став дзвінок, який подали маленька школярка Дарина Баюк і стрункий ліцеїст Павло Бідолах. Випускники полишили лінійку, зробивши прощальне коло, наче журавлі перед вирієм.

Лариса Дущак.
Фото Петра Митранюка. 

 

Переглядів: 426 | Додав: heavymetal2006 | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
nanewday@mail.ru