Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Травень » 23

Гарний приклад усім нашим співвітчизникам подала Вікторія Морарь із Коровії. Вона встановила біля центральної дороги у рідному селі 25 жовто-блакитних прапорів, на яких закарбоані назви всіх обласних центрів України, у тому числі й Автономної Республіки Крим. У центрі, поміж українських, майорить і стяг Європи. Матеріал для виготовлення прапорів жителька Коровії придбала за власні кошти, самотужки їх пошила, а також своїми руками намалювала назви. І все це для того, аби продемонструвати, що Україна єдина, а розмови про різноманітні утиски певних національностей — то лише вигадки недругів, які бажають зла нашій державі. Дякуємо Вам, пані Морарь, за прекрасну ідею, яку вдалось втілити у життя!

Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митранюка.

Переглядів: 489 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-05-23

У актовій залі Глибоцького ліцею відбулось свято вшанування учнів „Юна еліта Глибоччини”, під час якого нагородили призерів всеукраїнських, обласних, районних учнівських предметних олімпіад та конкурсів. Гордість та радість за дітей розділили також начальник управління освіти Василь Швець, заступник голови РДА Лариса Калинюк, керуючий справами районної ради Аркадій Бужак, голова районного комітету профспілки працівників освіти Світлана Лазурко. 
Свято відбулось в піднесеній атмосфері, залишило в серцях батьків та вчителів незабутні враження. Учні отримали грамоти і грошові нагороди, батьки та педагоги — подяки, адже до перемог і нагород дітей незмінно ведуть материнське серце, батьківська турбота і невтомна праця вчителя. 

Лариса Дущак.
Фото Петра Митранюка. 

Переглядів: 373 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-05-23

Отже, відбулась ХХVІІ сесія Глибоцької районної ради VI скликання, на якій головував керівник представницької влади району Григорій Ванзуряк. Протягом двох з половиною годин депутати обговорили два десятка питань, винесених на порядок денний. 
Зокрема, начальник фінуправління райдержадміністрації Степанія Шородок доповіла про виконання районного бюджету за 2013 рік. Своїм рішенням депутати внесли зміни до бюджету на поточний рік. Також заслухали інформацію керуючого справами райради Аркадія Бужака щодо реагування на депутатські запити. 
Голова районної ради поставив на голосування внесення до порядку денного понад 20 нових запитів депутатів, які були спрямовані за приналежністю.

Зміни до програми «Турбота»

Районна рада п ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-05-23

„Надання первинної медико-санітарної допомоги в різних країнах світу різниться, проте основними для всіх є доступність і якість, тривалість, орієнтація на пацієнта”, — зауважує головний лікар КЗ Глибоцького районного Центру ПМСД Марія Мельничук. Читач „Нового дня” вже проінформований про створення у нашому районі 19 амбулаторій ЗПСМ, 7 фельдшерсько-акушерських та 7 фельдшерських пунктів.
Також, шановні читачі, ми роз’яснювали хто такі сімейні лікарі — це медики, які отримали спеціальну підготовку, мають більш високий рівень кваліфікації. До сімейного лікаря можете звертатися з приводу будь-якої медичної проблеми будь-кого з членів вашої родини, незалежно від статі та віку. Це той медик, до якого звертаєтесь у першу чергу за потреби. За лікарями ЗПСМ закріплені вулиці селища та приписні дільниці. Задля кращого поінформування хто і кого обслуговує, Марія Мельничук под ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-05-23

Відділ прикордонної служби „Порубне” є одним із найкращих підрозділів Чернівецького прикордонного загону. Про це свідчать і показники. 

Зокрема, у нинішньому році виявили 93 випадки перевезення контрабанди на 9млн.359тис. 637 грн., склали 70 протоколів про адмінпорушення, наклали штрафи у розмірі 35779 грн.  А ще вилучили 11 одиниць зброї, наркотичні та психотропні засоби. При спробі перетнути державний кордон затримали 3 нелегальних мігрантів.
Приміром, нещодавно зміна нарядів на чолі із майором Андрієм Захарчуком, охороняючи кордон, затримала громадянина Румунії, який намагався перевезти контрабанду. Запримітивши нервову поведінку водія, прикордонники ви ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-05-23

Недарма кажуть, що спасіння потопаючих — справа рук самих потопаючих. Поки одні нарікають на проблеми, які існують у нашій державі, інші думають над тим, як їх вирішити. Гарний приклад подала група добровольців із Глибоки, які не чекали допомоги, а самотужки долучились до корисної справи. Зокрема, з ініціативи депутата селищної ради Костянтина Лопуляка прибрали від сміття Житомирську та Лісову вулиці, а також їх провулки. Непотребу вивезли чимало, для цього знадобився навіть трактор.

Георгій СЕМЕНЮК.

 

Переглядів: 384 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-05-23

Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru