Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Травень » 16

За зверненням одного із бійців 80-ї аеромобільної бригади, зокрема глибочанина Дмитра Пархоменка (на фото із сім’єю), до нашої «Козацької варти» для потреб бригади, яка направилась на захист Вітчизни у зону бойових дій проти диверсантів та сепаратистів, організували збір продуктів харчування. До цієї акції долучились приватні підприємці району. І загалом зібрали понад 300 банок консервів та стільки ж пляшок мінеральної води.

Віктор Личак,
заступник голови
Глибоцького громадського
формування «Козацька варта».
Фото Петра Митранюка.

Переглядів: 357 | Додав: Newday | Дата: 2014-05-16

На 36 сесії Глибоцької селищної ради VІ скликання, яка відбулась 29 квітня, прийняли рішення про перейменування Центрального майдану у Глибоці на площу Героїв Майдану. Зроблено це на виконання рішення зборів громадян (Народного віче), яке відбулось 19 лютого 2014р.

Переглядів: 417 | Додав: Newday | Дата: 2014-05-16

Днями до нашої редакції звернувся Іван Сандуляк із Слобідки, який тривалий час трудиться у сільськогосподарській сфері. Пропрацювавши чимало років у полі, останні з яких на кооперативних господарствах у Миколаївській та Вінницькій областях, Іван Павлович хоче поділитись досвідом із земляками. Зокрема, він запевняє, що для розвитку аграрної галузі у районі варто створювати кооперативи.

— За направленням Глибоцького районного центру зайнятості (за що вельми їм вдячний), — розповідає пан Сандуляк, — я потрапив спочатку на роботу до кооперативного господарства, яке знаходилось у селі Олександрівка Миколаївської області. Побачене там мене вразило. Основна перевага — зайнятість населення. Понад 120 людей забезпечені роботою в кооперативі. Це, насамперед, ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: Newday | Дата: 2014-05-16

У зв’язку з останніми подіями у країні, формат відзначення 69-ї річниці Дня перемоги у Глибоці було змінено.  Цього року відзначали без гучних урочистостей, частування, святкової торгівлі та концертної програми.

8 травня у селищному парку культури і відпочинку біля пам’ятника воїнам-визволителям, полеглим у роки Вітчизняної війни, провели мітинг. До присутніх звернулись селищний голова Костянтин Горячко, голова районної ради Григорій Ванзуряк, перший заступник голови РДА Богдан Підлубний, голова районної ради ветеранів Петро Фока. Висловили жаль, що не було серед присутніх ветеранів, а їх залишилось у районі 22 та один учасник бойових дій.
І справді, як мовив Григорій Степанович, ніхто б не подумав, що всього лише через 69 літ над нашим небом знову пролун ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: Newday | Дата: 2014-05-16

9 травня, у день вшанування перемоги над фашистськими загарбниками, голова райради Григорій Ванзуряк, перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Підлубний, начальник відділу взаємодії з правохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботу апарату РДА Михайло Трошин, голови районної ради ветеранів Петро Фока та райорганізації Товариства сприяння обороні України (ТСОУ) Ілля Гнатюк навідались до домівок ветеранів, учасників Великої Вітчизняної війни. Зокрема, у Глибоці вони привітали із святом Перемоги Октав’яна Лютика, Миколу Крючка, Василя Качуляка, Григорія Кравця, Степана Безпалюка та Василя Проданюка. Окрім теплих слів вдячності, ветеранам вручили продуктові набори, грошову допомогу та грамоти від ТСОУ.

Наш кор.

Переглядів: 446 | Додав: Newday | Дата: 2014-05-16

У спортзалі Коровійської ЗОШ відбулась відкрита особиста першість району з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 1998 р.н. і молодші у чотирьох вікових групах. У змаганнях взяли участь 43 спортсмени з дитячо-юнацьких спортивних шкіл Глибоччини, а також Чернівців та Новоселиці. Турнір проводився під егідою ВФСТ „Колос”, а головним суддею був Василь Степановський.

Серед юнаків 1998-2000 р.н. перемогу святкував Олег Клим (Чагор). Друге місце здобув Євген Павлович (Коровія), а третім став Денис Голбан (Новоселиця). У дівчат тріумфувала Каріна Придій (Чагор), а до призової трійки увійшли також Юлія Морораш (Чернівці) та Крістіна Неборак (Новоселиця).
У віковій групі юнаків 2001-2003 р.н. переможцем став Авенір Перчик (Новоселиця), який у підсумковій ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Newday | Дата: 2014-05-16

Три роки на посаді директора Черепківської ЗОШ Юрій Столярчук. Як живеться закладу і чи існують проблеми — розповідає як справжній ґазда, адже до призначення на посаду вчителював у даній школі.

— У нашій ЗОШ 24 педагоги, 203 учні. Цьогоріч матимемо 18 випускників, з яких 2 „якісних” медалістів. До прикладу, учениця 11 класу Анастасія Карлійчук зайняла 1 місце у районі з „Історії України”, була учасницею обласного етапу олімпіади, — каже Юрій Васильович.
Навчальний процес — це, перш за все, сприяння бажанню вчитися і вчити. Як розповів директор, мають шкільний автобус, який підвозить дітей Черепківців, одного учня і психолога із Слобідки. Однак, із появою автобуса з ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: Newday | Дата: 2014-05-16

Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru