Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Квітень » 11

180 саджанців декоративних дерев, а також кущів калини висадили у суботу, 5 квітня, активісти громадського формування «Козацька варта» та Євромайдану у Глибоцькому центральному парку. Ці дерева та кущі стануть живою пам’яттю героям «Небесної Сотні», які загинули у Києві.
Додам, що до закладання алеї долучились Глибоцький селищний голова Костянтин Горячко і приватний підприємець, керівник клубу «Органічне землеробство» Вадим Рудий та інші небайдужі жителі селища. А мешканець с.Михайлівка Анатолій Гросул  привіз чимало декоративних дерев та кущів.
* * *
Ще одну добру ініціативу проявили активісти громадського формування  «Козацька  варта», яку підтримав цілий ряд глибочан. Разом вони зібрали для новоствореного підрозділу На ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-11

Cьогодні, у надзвичайно складний для всієї України час, свою неабияку згуртованість та небайдужість проявили всі жителі нашого району. Починаючи з 26 березня, громади, приватні підприємці, працівники закладів освіти, культури та охорони здоров’я, чимало просто небайдужих громадян долучилися до збору коштів для підтримки Української армії.

 Найбільші суми (по одноденному заробітку) зібрали ДП «Чернівецький лісгосп», працівники освіти, культури, Глибоцької ЦРКЛ, Петричанського будинку-інтернату, центрального відділення поштового зв’язку, райдержадміністрації, терцентру соціального обслуговування. Загалом станом на 8 квітня сума становила 122,8 тис.грн.
Кошти будуть спрямовані на підтримку Чернівецького обласного військового ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-11

Понад 350 років продовжується мужня боротьба нашого народу за волю і незалежність України. І ось новоявлений кремлівський диктатор Путін знову вирішив перевірити, чи є ще герої в Україні, здатні захистити рідну землю.

Українські козаки твердо відповідають: не перевелися ще нащадки славних запорожців. Підтвердженням цьому є героїзм «Небесної Сотні» та десятки тисяч українців, які рішуче виступили проти злочинної банди Януковича.
У зв’язку з реальною небезпекою, що нависла над нашою Батьківщиною, — вторгнення військ ворожої держави на територію України, — я, як Крайовий отаман „Буковинської Січі імені Івана Мазепи”, звертаюсь до краян вступати до наших лав. Особливо ця пропозиція стосується військовиків запасу, а також інших колишніх представників силових структур, медичних працівників, водіїв, кухарів віком від 20 до 60 років, пе ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-11

Він розпочався у нашому районі з нагоди 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та 70-х роковин від дня створення Чернівецької обласної організації ТСОУ (ДТСААФ). У ході місячника, що триватиме до 20 травня, намічено провести низку організаційно-масових та спортивних заходів із молоддю за участю ветеранів війни, учасників бойових дій на територіях інших держав, воїнів-прикордонників.

Наш кор.

Переглядів: 405 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-11

Ідентифікації та реєстрації підлягають усі тварини, яких розводять та утримують на території України. Кожній присвоюють ідентифікаційний номер, на вухах прикріплюють відповідні бирки, реєструють їх у Державному автоматизованому Реєстрі тварин та видають відповідні документи.

Новонароджену тваринку слід ідентифікувати не пізніше 7 днів після народження, але до моменту її переміщення із господарства.
При продажу власник зобов’язаний звернутись до державної установи ветеринарної медицини для внесення відповідних змін та переоформлення документів. При собі мати паспорт тварини, ветеринарну картку (для великої рогатої худоби) та реєстраційне свідоцтво (для свиней, овець та кіз). У картку та свідоцтво вносять записи про діагностичні дослідження на лейкоз, бруцельоз, туберкульоз, а також відомості про щеплення проти сибірської виразки.
Щоб уникнути проблем при реалі ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-11

Відбулись перші цьогорічні збори потенційних учасників чемпіонату району з футболу сезону 2014 року. На жаль, на засіданні були присутні лише 15 представників команд, хоча за попередньою інформацією у сезоні зіграють 26 колективів.

Ще до початку зборів учасникам роздали картки для голосування, але скористались ними всього один раз, коли висловились за те, аби черговий футбольний сезон відбувся під егідою ВФСТ „Колос”. Надалі ж збори носили виключно інформативний характер. Спочатку підсумували минулорічний сезон, а згодом голова райорганізації ВФСТ „Колос” Антон Телегуз інформував присутніх про організаційні питання стосовно проведення чемпіонату, кубка та суперкубка району у 2014 році.
Зокрема, Антон Іванович розповів, що Глибоцький селищний стадіон, ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-11

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
nanewday@mail.ru