Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Вересень » 02
Відбулась ХІХ сесія районної ради VІ скликання, на якій були присутні офіційна делегація з Румунії на чолі з радником міської ради м.Пятра-Нямц Василем Оуату, народний депутат України Геннадій Федоряк, селищний та сільські голови, керівники установ та організацій району.
Голови РДА та райради Микола Загарюк і Валерій Ротар, селищний голова Костянтин Горячко з нагоди Дня Незалежності України вручили грамоти кращим працівникам різних галузей району. Також під час урочистої частини 21 жительку Глибоччини привітали з присвоєнням почесного звання „Мати-героїня”, вручили посвідчення та нагрудні знаки.
За вагомий особистий внесок у розвиток району звання „Почесний громадянин Глибоччини” присвоїли музеєзнавцю із Старого Вовчинця Івану Топалу, директору Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Анатолію Дудці та приватному підпри ... Читати далі »
Переглядів: 1070 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-02

Виселення з гуртожитку:
 дві сторони медалі

Того дня, 23 серпня, група жителів гуртожитку №1 Глибоцького професійного ліцею вийшла на мирний пікет на Центральний майдан селища під розгорнутим гаслом «Незалежні, але й бездомні». Відтак активісти, серед яких Іван Дабула, Олександр Шкеть та Георгій Боднарюк зустрілися з головою райради Валерієм Ротарем, народним депутатом Геннадієм Федоряком, селищним головою Костянтином Горячко, в.о. начальника райвідділу міліції Артемом Куцаком, директором ліцею Миколою Макаревичем і кількома депутатами районної ради. Водночас, пікетуючі виступили із спеціальним зверненням до всіх владних структур виконавчої влади та місцевого самоврядування району й області. Ось витяг із цього звернення (дослівний текст авторів):
  «В даному гуртожитку проживаємо довгий час, зробили все, як нам наказувала дирекція ... Читати далі »
Переглядів: 542 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-02

Смачно і поживно доповнює бринза мамалигу
 на столі


Ще ледь сіріє ранній літній світанок на небосхилі, а перші ноти пташиного співу долітають з дерев, як Віктор Мурару вже переступає поріг власної хати і прямує до своїх овечок на стині край села.
— Тут знаходжу, — щиро зізнається Віктор Костянтинович, — не тільки втіху у роботі (а хто має уяву, що таке догляд, доїння овець, приготування бринзи, будзу і вурди — той добре знає  наскільки непроста то справа), але й деякий душевний спокій. Чого, повірте, нелегко було відчути, коли очолював територіальну громаду у Синівцях. Хоча, звісно, якщо вдавалось знайти позитивне вирішення того чи іншого питання для сельчан  у щоденній круговерті, серце не менше раділо.
Варто зазначити, що з виходом на пенсію три роки ... Читати далі »
Переглядів: 446 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-02

Сільські спортивні ігри району фінішували



Остання неділя серпня стала днем фіналу сільських спортивних ігор району сезону 2013 року. Заключні змагання проходили на стадіоні Глибоки з таких видів: волейболу, легкої атлетики, кросу, армреслінгу, перетягування линви та виборювання першості серед спортивних сімей. Тут були представлені 11 команд селищної і сільських рад, а загалом у цьогорічних іграх взяли участь спортсмени 16 місцевих рад.
Як зазначив голова районної організації ВФСТ «Колос» Антон Телегуз, остаточні підсумки сільських спортивних ігор сезону 2013 року буде підбито після фінальних обласних змагань, про що й поінформуємо читачів на сторінках «Нового дня».





Ветерани Коровії — перші ... Читати далі »
Переглядів: 465 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-02


 Барви табору «Райдуга»
Вже 16 оздоровчу зміну провели працівники Глибоцького центру туризму і краєзнавства у формі профільного пересувного туристсько-виховного наметового табору. У цьому році 180 вихованців закладу мали змогу відпочити, оздоровитись, набути знань та лідерських якостей під час літніх канікул.

Вишкіл цьогоріч у таборі пройшов кожний п’ятий наш вихованець. Особливу увагу центр надає залученню дітей з малозабезпечених, неповних, багатодітних сімей, превентивному вихованню підлітків з груп ризику.
У таборі було 13 груп. Заздалегідь керівники гуртків, які є інструкторами дитячо-юнацького туризму, розробили цікаву і змістовну програму, визначили маршрути подорожей. Серед них: два велосипедні походи, ... Читати далі »
Переглядів: 694 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-02

Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
nanewday@mail.ru