Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Червень » 10
5 червня у Глибоцькому відділенні поштового зв’язку відбувся традиційний День передплатника, під час якого оформили квитанцій на 129 періодичних видань, зокрема на районну газету «Новий день» — 47.
Серед наших активних читачів і начальник відділу активної підтримки безробітних Глибоцького  районного Центру зайнятості Алла ТРОШИНА (на фото). Від «Нового дня» вона отримала презент — можливість подати привітання (на суму 150 грн.).
Загалом станом на 6 червня нашої газети передплачено 3100 примірників.  Оформити квитанції можна до 25 червня як у відділеннях зв’язку, так і у листонош.
Наш кор.
Фото Петра Митранюка.














Переглядів: 440 | Додав: Newday | Дата: 2013-06-10

Глибочани уникли поразки під завісу матчу
Календар ігор першого кола чемпіонату області з футболу складений так, що ФК «Глибока» два матчі має провести із командами Новоселиці на селищному стадіоні. Зокрема, перший відбувся 31 травня, де глибочани були дуже налаштовані на перемогу з ФК «Новоселиця».
Власне, початок гри і підтвердив це бажання, бо десь на 25 хвилині Євген Коломієць красивим ударом вразив ворота гостей. Однак новосельчани аж ніяк не хотіли миритись із пропущеним голом. І вже під кінець першого тайму зрівняли рахунок.
Після перерви гості знову повели атаки на ворота господарів. І небезуспішно, бо рахунок став 2:1 на користь ФК «Новоселиця». Тільки під завісу матчу глибочани змогли звести його внічию 2:2. Гол на рахунку Володимира Павлова. Щоправда, не обійшлось  впродовж гри і без помилок суддів, котрі «душили» го ... Читати далі »
Переглядів: 476 | Додав: Newday | Дата: 2013-06-10

Днями у райдержадміністрації розгорнулась екзаменаційна експозиція творчості випускників Глибоцької художньої школи (класи у Глибоці та Кам’янці).

112 робіт вихованців 4-А, 4-Б класів та 36 інших кращих учнів — це рисунок, живопис, скульптура. „Павичі”, „Метелики у садку”, „У траві”, „Музика трав”, „Весільні гості” — то яскравий батік Івана Новака. Хлопець з багатодітної сім’ї, в якій його успіхам радіють родинно.
З-поміж 16 випускників Андрій Кукурудзяк планує поєднати життя з іконописом. Присвятити себе мистецтву хочуть Алла Малофій та Іван Новак.
Для вчителя Юрія Телегуза — це другий випуск. Підсумовує:
— Краще учням вдається живопис, оскільки приваблює яскравістю. А подобається найбільше скульптура. Рисунок вимагає багато праці.
Привітав випускників голова РДА Микола Загарюк, зауваживши, що кожна робота ... Читати далі »
Переглядів: 435 | Додав: Newday | Дата: 2013-06-10

Уже традиційно початок літа зустрічаємо святом дитинства, яке відбулось у районному будинку творчості та дозвілля.



В атмосферу безтурботної юності повертали яскраві хореографічні постановки „Невгамовні”, „Російський сувенір”, „Козаки”. Ніжних „Метеликів” подарував хореографічний колектив БТДЮ, загадкових „Нічних ангелів” — колектив „Небесне сяйво”, ритм — спортивно-бальна студія „Гран-прі” і танцюристи „Капризу”, лелеками промайнули сценою учасники „Едельвейсу”. Порадували і „Суцвіття Глибоччини” та наймолодша хореографічна група РБТД.
Привітали підростаюче покоління та їхніх батьків народний депутат України Геннадій Федоряк, начальник управління освіти РДА Василь Швець, керівник апарату РДА Інна Баланюк, начальник відділу правової роботи та залучення інвестицій районної ради Олена Бадюк, заступник голови РДА Михайло Божеску ... Читати далі »
Переглядів: 482 | Додав: Newday | Дата: 2013-06-10

Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
nanewday@mail.ru