Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Травень » 13


Із мирних весен це уже 68 травневим сонцем зігріта, буйноцвіттям прикрашена. І ми, глибочани, виходимо на центральний майдан,  а звідти колонами прямуємо до зелених алей парку. І тут, біля пам’ятника полеглим воїнам, стихає гомін, розпочинається мітинг вшанування пам’яті жертв Другої Світової війни.
До учасників зібрання зі словами вдячності тим, хто високою ціною здобув для нас Перемогу, мир і спокій, звертаються голови райдержадміністрації та районної ради Микола Загарюк і Валерій Ротар, начальник обласного управління житлово-комунального господарства Георгій Леонтій, селищний голова Костянтин Горячко, голова районної ради ветеранів Петро Фока, виконуючий обов’язки військового комісара Глибоцького об’єднаного військового комісаріату Іван Ванзар, благочинний Глибоцького району Іоан Горда, а також діти селища.
Звучить метроном, учасники мі ... Читати далі »
Переглядів: 478 | Додав: Newday | Дата: 2013-05-13

Полеглим — пам’ять, живим — наша увага

Напередодні Дня Великої Перемоги керівники району Микола Загарюк та Валерій Ротар навідались до ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни (таких у нашому краї залишилось 27). Від імені районної влади та приватних підприємців вони вручили подарунки та грошові винагороди. Також голови райдержадміністрації та райради відвідали сім’ю ветерана війни Василя Костянтиновича Возняка, який помер на початку травня, недоживши кілька днів до свята.
Не забули Микола Георгійович та Валерій Манолійович і про колишнього керівника Молодійської сільради Петра Георгійовича Гросу, який багато років свого життя присвятив державній службі. Нині він хворіє, тому для нього та його родини зібрали та передали благодійну допомогу.
До вшанування героїв долучився народни ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Додав: Newday | Дата: 2013-05-13

Кожна людина стверджує, що її мати — найкраща. А оскільки чи не кожна дівчина стає матір’ю, отже, жінки — кращі створіння світу.
Я, звісно, жартую. Адже материнська любов пізнається у порівнянні із батьківською і лише у поєднанні дитина виростає щасливою. Зрештою, у цьому переконуюсь, спілкуючись з багатодітною родиною глибочан Алли Михайлівни та Сергія Васильовича Лупуляків. Їхньому подружжю — 15 літ. Свою турботу віддають дев’ятикласнику Олександрові (15 літ), четвертокласнику Романові (10 літ), п’ятирічній Ксенії та трирічному Іванку.

Як зізнається Алла Михайлівна:
— Чотири дитини — це, звісно, чудово і не легко. Ще до одруження хотіла мати саме трьох синів і доньку. Щоправда, вже з народженням первістка зрозуміла, що діти — велика відповідальність. А коли народився Ромчик вирішила: обов’язок перед державою — в ... Читати далі »
Переглядів: 497 | Додав: Newday | Дата: 2013-05-13

Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru