Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Квітень » 23
Яскравий спалах «Зірниці»



Одним із найбільш масових заходів місячника оборонно-масової роботи, присвяченого 68-й річниці Великої Перемоги та 69-м роковинам ДТСААФ (ТСОУ) став районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця». Відбувся він на базі Глибоцького ліцею, а взяли участь у грі з 8 видів команди допризовників 24 навчальних закладів району.
У підсумку перше місце посіли юнаки Багринівської ЗОШ, а дві наступні сходинки вибороли команди Тарашанської та Кам’янської ЗОШ. Переможців та призерів нагородили кубками та грамотами.
В організації та проведенні гри взяли участь відповідальні працівники РДА, районного управління освіти і районної організації  Товариства сприяння обороні України.
... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: Newday | Дата: 2013-04-23

Їх молодість — то спогади про війну
Хоч все більше часу віддаляє нас від буревію воєнного лихоліття та відчуття трепетної шани до захисників Вітчизни має закарбуватись у пам’яті майбутніх поколінь.

Щороку напередодні 9 травня з хвилюванням ветерани згадують як  йшли на фронт.
Глибочанин Василь Качуляк дізнався що таке війна у сімнадцять з половиною літ. Був учасником боїв у Польщі, Німеччині, Білорусії. А коли оголосили перемогу — радів неймовірно.
Разом з бойовими побратимами глибочанин Микола Кручко визволяв від фашистів Білорусь, відтак — Прибалтику. Згодом брав участь у штурмі німецької твердині — Кенігсберга, де дістав поранення у голову. Довго лікувався, але повернутись у бойовий стрій уже не зміг. За мужність і хоробрість Миколу Васильовича нагородили ... Читати далі »
Переглядів: 505 | Додав: Newday | Дата: 2013-04-23

Перша в Європі жінка прем’єр-міністр померла 8 квітня на 87-у році життя. Вона хворіла понад 10 років. Останнім часом жила не вдома, а в готелі — там її було простіше доглядати. Маргарет стала тією непересічною особистістю, котру багато хто недолюблював, однак не поважати не міг ніхто. Власне, вона стала прикладом справжньої жіночності, як на мене.
Як тільки її не називали у ЗМІ: „Самий сильний чоловік у НАТО”, „Чоловік у спідниці”, „Неспокійна відьма”, але найчастіше величали „Залізною Леді”.

Непохитна воля, владність, прагнення до авторитарного правління … Вона займала високий державний пост довше за всіх у двадцятому сторіччі, за винятком Вінстона Черчілля. Багато хто в Англії вважав її надмірно самовпевненою. Її біографи підкреслюють, що ця риса відрізняла Меггі з дитинства. Коли у дев’ять років вона виграла одне з шкільних змагань і директо ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Додав: Newday | Дата: 2013-04-23

У відкритому ринзі глибочани відчували себе впевненими

Десять вихованців Глибоцького оздоровчо-спортивного центру (тренер Віктор Хмельницький) вже вдруге взяли участь у відкритому ринзі з кік-боксінгу, що проходив у Чернiвцях. Тут змагались клуби різних стилів бойових мистецтв.
Перемоги серед глибочан у своїх віко-вагових категоріях здобули Богдан Поліщук, Аркадій Сучеван, Євген Василинчук, Флорін Райлян.  Другими стали Сергій Котюк, Андрій Майщук, Валентин Козачук, Андрій Сучеван, Роман Грищук та Євген Сучеван.


Вихідні — у змаганнях

У суботу, 13 квітня,  у спортзалі Черепковецької ЗОШ відбулась командна перш ... Читати далі »
Переглядів: 569 | Додав: Newday | Дата: 2013-04-23

Озирніться, вдумайтесь у те, що чините…
Весняне пробудження природи, хоч цьогоріч явно запізніле, зігріває, світлить наші душі, не сумніваюсь, що незалежно від віку. І як прикро при цьому говорити про інше: людське безкультур’я, навіть варварське ставлення до чистоти і порядку на вулицях і скверах, поблизу будівель Глибоки.

Щодня обходжу, об’їжджаю селище, як мовиться, вздовж і впоперек, і неодмінно змушений констатувати про факти засміченості і забруднення, створення стихійних сміттєзвалищ то в одному, то в іншому місцях, поламані паркани, розбиті вуличні ліхтарі…
Так, у першу чергу дорікати доводиться собі, службам ради, депутатам, але ж як би ми не закликали, не зобов’язували отаких нехлюїв-глибочан (даруйте за жорсткість у вислові) до порядку, дотримання елемен ... Читати далі »
Переглядів: 496 | Додав: Newday | Дата: 2013-04-23

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru