Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Березень » 01
Стан доріг як у державі, так і у нашому районі не витримує жодної критики. Скільки про це писано-переписано, а світла у кінці тунелю так і не видно. Це ми відчуваємо щоднини, добираючись на роботу у маршрутках, бо  бусик так підкидає та трясе, аж кістки хрустять. А водії ведуть авто ніби замінованим полем, обминаючи вибоїни. Хто йде пішки  нерозчищеним тротуаром — то у великому напруженні і страху, бо його у будь-яку хвилину може  обляпати болотом і водою  авто, що рухається. Провина водія у цьому — незначна. А хто ж винен?
Два роки тому нас переконували, що дороги врятує  транспортний збір, включений до акцизу на пальне. Мовляв, дороги псують ті, хто ними їздить, отож вони і повинні платити. Та цієї зими з’ясувалось, що головний ворог — не машини, а температура повітря і природні явища.  І за оці 2 роки, відколи ввели акцизний збір, стан доріг не покращився, а став іще гіршим, аніж був. Це шляхи не лише державно ... Читати далі »
Переглядів: 828 | Додав: Newday | Дата: 2013-03-01

Наприкінці минулого тижня, а саме 22 лютого, Домніці Дмитрівні Федеренчук (на знімку) із Турятки виповнилось поважних 90 літ. Із нагоди цього ювілею її тепло привітали і вручили цінний подарунок та матеріальну допомогу сільський голова Іван Дуткович, соціальні працівники сільради та територіального центру, які доглядають за самотньою жінкою.
Слід додати, що Домніка Дмитрівна і досі гарно вишиває, читає релігійну літературу і в міру своїх можливостей порається на присадибній ділянці.



Переглядів: 442 | Додав: Newday | Дата: 2013-03-01

Добіг до логічного завершення обласний етап всеукраїнського конкурсу „Вчитель року”. Педагоги підвищували професійну компетентність, ділились здобутками, демонстрували престижність фаху.

Із 18 вчителів, котрі крокували до перемоги у районному етапі, 4 фаворитів змагались на рівні області у номінаціях: „Іноземна. Французька мова”, „Інформатика”, „Фізика”, „Музичне мистецтво”, „Російська мова”. Педагоги підготували напрацювання, проводили відкриті уроки та ділові ігри, писали тести, складали конспект уроку.
Фахові журі відзначили оригінальність поданих конкурсних матеріалів, нетрадиційність напрацювань вчителів, творчість під час проведення ділової гри і визначили талановитих і творчих спеціалістів.
Цьогоріч всі четверо представників педагогічної родини Глибоччини посіли переможні місця. Тож другими стали вчитель фізики Старововчинецького ліцею Василь Каменю ... Читати далі »
Переглядів: 534 | Додав: Newday | Дата: 2013-03-01

Довго можна дивитися на море, гори та вогонь, але не у телевізор чи на монітор
Напевно, кожен чув вислів „Берегти, як зіницю ока”. Адже дані свідчать, що страх втратити зір є однією із найстрашніших фобій людства у цивілізованому світі. Отож, які небезпечні хвороби підстерігають наше „дзеркало душі”, як їх розпізнати і як вберегтися — вирішили дізнатися у головного офтальмолога Глибоччини Таїсії Ковальчук.

— Яка статистика офтальмологічних захворювань?
— За останніми даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) у 2002 р. зафіксовано 161 млн. осіб з порушенням зору, з-поміж яких 37 млн. осліпли. Сьогодні таких вже 45 млн. й надалі спостерігається тенденція зростання.
По Україні кількість захворювань ока та його придатків за останні 5 рок ... Читати далі »
Переглядів: 530 | Додав: Newday | Дата: 2013-03-01

Турніри пам’яті воїнів-афганців

Змагання з футзалу пам’яті Сергія Лазоренка, який загинув в Афганістані, набирають дедалі більшої популярності у районі. Цьогоріч у них взяли участь уже 20 команд, котрі спершу змагались у чотирьох групах, а до фінальної частини з кожної із них вийшло по дві.
Завершальні поєдинки відбулись 24 лютого у Кам’янці. Матчі проводили за олімпійською системою. У підсумку звання найсильнішого виборювали команди ФК «Стерче»  та ФК «Сучевени», де перемогу з рахунком 5:3 здобули сучевенці і стали володарями почесного трофею.
Боротьбу за бронзові медалі вели ФК «Кам’янка» і ФК «Глибока-2». Основний час гри завершився з нічийним рахунком 2:2, а ось за результатами виконаних штрафних ударів перемогу здобули футзалісти Кам’янки — 3:1.
Команду-переможницю та призерів змагань нагоро ... Читати далі »
Переглядів: 665 | Додав: Newday | Дата: 2013-03-01

Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru