Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 03
На 15-й сесії Чернівецької обласної ради 2013-й було проголошено роком Ольги Кобилянської у нашій області. Тиждень, що завершується, відзначився рядом заходів, присвячених 150-річчю талановитої землячки.

У вівторок покласти квіти до пам’ятника Ольги Юліанівни, котрий зустрічає всіх бажаючих відвідати музей-садибу у Димці, приїхали поважні гості: заступник голови ОДА Віталій Темерівський, голова РДА Микола Загарюк, заступник голови районної ради Петро Тимофтій. Прозвучали слова, гідні пам’яті відомої письменниці, першокласники Димківського НВК продекламували поетичні рядки. Опісля науковий співробітник музею-садиби Янош Дан запросив всіх оглянути оновлену експозицію, до якої додались картини місцевого художника Іллі Жижияна.
Далі вшанування продовжилось у будинку творчості та дозвілля Димки. Тут звучали уривки із щоденникових записів Кобилянської, біографічні д ... Читати далі »
Переглядів: 477 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-03

У попередньому номері наш часопис інформував читачів про нагородження переможців та призерів чемпіонату району з футболу. Минулої неділі дійшла черга до чемпіона першої групи ФСК „Старий Вовчинець” отримувати заслужені нагороди.



Футбольний клуб у Старому Вовчинці створили ще у 1972 році на базі колгоспу „Шлях до комунізму”. Відтоді місцева команда неодноразово вигравала чемпіонат, кубок, суперкубок району, а також здобула ряд престижних нагород на обласному рівні. Цьогорічний сезон виявився навпрочуд вдалим для гравців ФСК „Старий Вовчинець”, які оформили своєрідний „дубль”. Старововчинецькі футболісти підтвердили статус найсильніших на Глибоччині, вигравши вдруге поспіль районну першість, а також „засвітились” на обласній арені, ставши володарями Ліги чемпіонів Буковини.
Погодьтесь, досягнення неаби ... Читати далі »
Переглядів: 619 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-03

„Маленька часточка твого милосердя зробить цей світ більш теплим і затишним”,  — під таким гаслом у сесійній залі райради відбувся заключний етап районної благодійної акції „Милосердя”.

Благословив акцію та її учасників благочинний Глибоцького району отець Іоан Горда, який щиро подякував керівникам нашого краю за ту підтримку, яку вони надають знедоленим. Надалі до слова запросили голову райдержадміністрації і, водночас, голову організаційного комітету акції Миколу Загарюка та заступника голови райради Петра Тимофтія, які у своїх виступах наголосили, що благодійність — це той фундамент, на якому тримається наше суспільство. Власне, у цьому контексті приємно згадати, що благодійні справи на Глибоччині не є рідкістю, а людей із добрим серцем у нас чимало.
Найбільш щедрим благодійникам очільники району вручили подяки. Зокрема, відзначили сільських голів Старо ... Читати далі »
Переглядів: 404 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-03

Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru