Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Серпень » 22 » Життєвою дорогою — з добром
11:39 AM
Життєвою дорогою — з добром

Пошта настільки органічно існує у сучасному світі, що сприймаємо її, як частину нашого життя. Неможливо уявити функціонування держави, ефективний бізнес, побут без цієї установи.

Пишається своєю роботою і начальник Тарашанського відділення поштового зв’язку Тамара Олексіївна Бучковська. Свого часу працювала у колгоспі бухгалтером. Але вже вісім літ керує відділенням. Робота, зізнається, досить складна, оскільки немає касового апарата і доводиться виписувати всі квитанції вручну. Щодня приміщення наповнене людьми: хтось щось отримує, надсилає, передплачує, сплачує… До речі, понад 200 помешкань у Тарашанах і Привороках отримують районну газету: і в цьому немала заслуга Т.Бучковської.
З кожним відвідувачем треба знайти спільну мову, загладити конфлікт, якщо виникає. І з цим може впоратися Тамара Олексіївна — ввічлива, стримана, терпляча, розсудлива і людяна. Каже: „Свою роботу треба любити”. І як тут заперечити?
А вдома пані Тамару чекає сім’я, котра теж потребує уваги. Люблячий чоловік та двоє синів. Павло навчається вже на п’ятому курсі Харківського політехнічного інституту, Степан вступив до Чернівецького індустріального коледжу. 
Відомий поет Євген Євтушенко якось зауважив, що: „З жінки починається народ”, адже енергію і тепло серця віддає сім’ї, вихованню дітей, дбає про добробут. 
Тамара Бучковська вдома і на роботі незамінна — є справжнім еталоном жінки, яка несе у світ мир, спокій, згуртовує своєю енергією. Мабуть, тут знаковим є те, що народилась пані Тамара напередодні Дня незалежності України. Ювілей, який постукав у двері, дає привід до певних підсумків, і спонукає не зупинятись на досягнутому, будувати плани на майбутнє. І маємо впевненість — тим мріям судилось здійснитися!

Лариса Дущак.
Фото Петра Митранюка.  

Переглядів: 395 | Додав: heavymetal2006 | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru