Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Вересень » 5 » Віктор Козачук: «Мій намір єдиний — працювати довго і всерйоз»
12:43 PM
Віктор Козачук: «Мій намір єдиний — працювати довго і всерйоз»

На посаду виконуючого обов’язки начальника філії «Глибоцький райавтодор» Віктора Козачука призначено у лютому 2014 року. До того він працював механіком, а з 1998 року — у дорожній організації. Віктору Васильовичу 40 років, має середню спеціальну освіту (інженер-механік). Він одружений, разом із дружиною — музичним педагогом — виховують сина та доньку. 

— За останні два—три роки посаду начальника філії «Глибоцький райавтодор» обіймало кілька чоловік, але жоден з них так і не затримався у керівному кріслі. Причин на те було багато як об’єктивних, так і суб’єктивних. Ви маєте намір змінити цю не кращу традицію та із статусу в.о. утвердитись на постійному місці керівника?
— Повірте, що мій намір єдиний — утвердитись на посаді надовго і всерйоз. 
— Власне, дехто вже робить Вам компліменти, що за невеликий термін керівної роботи у філії таки змогли дещо навести лад на дорогах району. Що саме зроблено і робиться, зокрема на асфальтівках у селищі. А це закріплені за філією вулиці Залізнична, Бойка, Українська, Чорновола, Житомирська та частина Глибоцької. 
— Звісно, вдалося не так уже й багато. Втім, зроблено ямковий ремонт на відрізку автотраси з Тарашан до Глибоки, певний лад наведено на дорозі з райцентру до Червоної Діброви. Лагодимо асфальтівку з Глибоки у напрямку Купки, тут уже використано 84 тонни асфальту, а повністю завершити роботу на цій ділянці плануємо у вересні. 
Щодо названих вулиць у селищі, то для їх капітального ремонту виготовлено проект, та поки що розпочати роботи не вдалось, хоча маємо завершити їх до кінця нинішнього року.
— Не можу обійти увагою і питання щодо впорядкування територій обабіч доріг, стан межових показувачів населених пунктів, що нерідко загубились у високих бур’янах серед кущів і віття дерев, а через вицвілість написів  на них годі й прочитати назви сіл. 
— Прикро, але дійсно стан територій обабіч доріг, показувачі — то для нас досі невирішена проблема через нестачу коштів.
— Чи є, Вікторе Васильовичу, якісь реальні джерела фінансування для подальшої нормальної роботи колективу?
— Подібних джерел, принаймні, до завершення 2014 року не існує. Лише завдячуючи фінансовій підтримці райдержадміністрації та райради якоюсь мірою виживаємо і робимо те, що вдається. 
— Що ж, дуже хотілося б побажати Вам успіху, аби більше, нарешті, звучало слів подяки на адресу дорожників.
— Дякую за добрі побажання. Мені самому теж вельми хочеться, щоб ми досягли цього. 

Вів розмову Василь Гейніш.
Фото Петра Митранюка. 

 

Переглядів: 380 | Додав: heavymetal2006 | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru