Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Вересень » 12 » Уряд Яценюка розпочав втілювати план відновлення України
10:58 AM
Уряд Яценюка розпочав втілювати план відновлення України

Щохвилини російська агресія завдає збитків економіці України. Та після війни завжди настає мир і наша країна потребує чіткого плану — що треба робити терміново, що згодом, і куди нас ці кроки приведуть. Саме такий план розроблено найкращими вітчизняними економічними експертами на чолі з Прем’єр-міністром і нещодавно Арсеній Яценюк представив його країні.
Країна зробила свій стратегічний вибір — рух до європейських стандартів, цінностей, рівня життя. Стратегія була прийнята і викладена на 700 сторінках Угоди про асоціацію України з ЄС. 
Уряд презентував покроковий, тактичний план «Відновлення України», який готувався найкращими фахівцями у сфері економіки та державотворення в країні.
«Позиція Уряду — перестати придумувати велосипед і тим більше займатися реформістським популізмом, — каже на засіданні Кабміну Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. Він бере в руки величезну книгу: — Ось – план реформи країни, він називається Угода про асоціацію між Україною і Європейським Союзом».
У масштабному документі, який торкається всіх основних сфер життєдіяльності країни, поставлені чіткі короткострокові цілі. Що важливо – із конкретними термінами їх виконання. 
План включає багато розділів і пунктів, але ставить перед собою 7 основних цілей.
Природно, що першою ціллю, передумовою для відновлення України, є подолання російської агресії. «Ми розпочинаємо проект «Стіна» — будівництво реального державного кордону між Україною і Російською Федерацією», — повідомив на презентації Голова Уряду.
Другий пункт – ввести безвізовий режим між Україною та ЄС. Третя ціль – після завершення війни – реабілітація і допомога учасникам АТО і відновлення Донбасу. Вже зараз зрозуміло, що для цього країні знадобляться мільярди доларів, тому Уряд намагається залучити іноземних донорів для відбудовування Сходу.
Серед інших першочергових цілей — здійснити децентралізацію влади, ввести нову систему оподаткування і нанести удар по корупції в країні.
«От наш план дій, — звернувся до Уряду Арсеній Яценюк, завершуючи презентацію Плану, яка тривала понад годину і включила в себе вирішення тих проблем, що стоять сьогодні перед країною. — Стратегія – це Угода з Європейським Союзом, а от тактика – це план «Відновлення України»».

За повідомленнями 
інтернет-видань

Переглядів: 380 | Додав: heavymetal2006 | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru