Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Вересень » 19 » «Надія» у Купці утверджує надію
11:37 AM
«Надія» у Купці утверджує надію

А сприяє цьому в.о. голови райдержадміністрації Григорій Тіміш

Цей відрізок дороги до віддаленого кутка Купки, що тягнеться ген до лісу, ще не так давно нагадував собою сумну картину. Сельчани, а у 27 обійстях проживають переважно багатодітні сім’ї та престарілі, могли пройти до центру хіба що об’їзними стежинами, а в дощову погоду без коня аж ніяк було не обійтись.

Нарешті цьому вирішили покласти край. За зверненням громади, зокрема виборців, до депутата обласної ради Василя Бічера — генерального директора ТзОВ «Надія», підтриманого відповідно і сільською радою, укладено договір з товариством про капітальний ремонт вулиці «Сонячної» протяжністю 2 км, а саме про неї йде мова. 
— Тут ми задіяли, — розповів під час зустрічі Василь Георгійович, — 2 екскаватори, грейдер, 5 вантажівок для підвезення гравію. Підняли насип дороги, обладнали кювети, паралельно зробимо ремонт мосту через потік «Богородиця». Всі роботи завершимо найближчими днями. Сума освоєнь складе 68,1 тисячі гривень субвенції з держбюджету.
У тому, що мешканці і загалом сільська рада звернулись до В.Г.Бічера і його колективу, ніякої випадковості немає, бо громада, яку одразу підтримав активно і допомагає виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Григорій Тіміш, твердо упевнена: якщо за справу взялася «Надія», то все буде зроблено в найкоротші терміни і якісно.
Власне, доречно зауважити, що попри всі економічні та фінансові негаразди у державі, керівництво ТзОВ «Надія» прагнуло будь-що зберегти колектив, його кадровий потенціал. І це, слава Богу, вдалося, — запевнив Василь Бічер. Нині, окрім Купки, за його словами, ведуться такі ж роботи у Грушівці та Волоці, на ділянці Чагор — Молодія, а незабаром почнуть працювати у Сучевенах та Карапчеві. 

Василь ГЕЙНІШ.
Фото Петра Митранюка.

Переглядів: 523 | Додав: heavymetal2006 | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru