Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Вересень » 19

А сприяє цьому в.о. голови райдержадміністрації Григорій Тіміш

Цей відрізок дороги до віддаленого кутка Купки, що тягнеться ген до лісу, ще не так давно нагадував собою сумну картину. Сельчани, а у 27 обійстях проживають переважно багатодітні сім’ї та престарілі, могли пройти до центру хіба що об’їзними стежинами, а в дощову погоду без коня аж ніяк було не обійтись.

Нарешті цьому вирішили покласти край. За зверненням громади, зокрема виборців, до депутата обласної ради Василя Бічера — генерального директора ТзОВ «Надія», підтриманого відповідно і сільською радою, укладено договір з товариством про капітальний ремонт вулиці «Сонячної» протяжністю 2 км, а саме про неї йде мова. 
— Тут ми задіяли, & ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-19

У сесійній залі Глибоцької районної ради відбувся захід, на якому обговорили законопроект „Про зміни до Конституції України”. У роботі взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Григорій Тіміш, начальник юридичного відділу обласної ради Марія Єленіч, начальник районного управління юстиції Дмитро Гафу, депутат райради Вероніка Грицку, а також сільські голови, керівники структурних підрозділів РДА, установ та організацій району.

Привітав присутніх Г.Тіміш, який наголосив на необхідності проведення змін до основного закону України. Марія Єленіч звернула увагу на такі нововведення, як запровадження посади представника Президента України на обласному та районному рівнях, які матимуть наглядову функцію, передача більшості повноважень органам місцевого самоврядування. Також говорила про принцип субсидіарності місцевого самоврядування (тобто, рішення прийматимуть на найн ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-19

21 вересня о 13.00 відділ у справах молоді та спорту, управління освіти та відділ культури  разом із Глибоцьким громадським формуванням «Козацька варта», школою-студією «Прайд» та молодіжний рух «Молодь Глибоччини»  до Міжнародного дня миру  ініціюють молодіжну мирну ходу «Молодь проти війни!».
Запрошуємо до участі лідерів учнівського самоврядування шкіл району на чолі з учителями, молодь Глибоччини та всіх небайдужих громадян, хто вболіває за долю України.
У програмі заходу: урочисте відкриття, «Мирна хода», проводи воїнів АТО, молодіжні «флеш-моби».
Дрес-код: вишиванка, синьо-жовті кульки, прапорці, прапори, плакати, гасла.

Переглядів: 377 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-19

З 18 по 21 листопада ц.р. у м.Києві відбудеться ХІІІ Міжнародний промисловий форум — це найбільша промислова виставка в Україні і єдина, зареєстрована у Міжнародній Асоціації Виставкової Індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання.
Вона включає спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних галузей, а також насичену програму науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій.
Підприємства й організації зможуть продемонструвати продукцію, яку випускають, а відвідувачі одержать інформацію й ознайомляться з основними і супутніми технологіями.
Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект 15, станція метро «Лівобережна».
З більш детальною інформацією щодо умов проведення та учасників Міжнародного промислового форуму можна ознайомитись на web-сторінках ТОВ «Міжнародний виставковий центр» - www.tech-expo.com.ua та www.iec-expo.com.ua (контактні тел. (044) 201-11-65; ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-19

Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru