Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Серпень » 22

Пошта настільки органічно існує у сучасному світі, що сприймаємо її, як частину нашого життя. Неможливо уявити функціонування держави, ефективний бізнес, побут без цієї установи.

Пишається своєю роботою і начальник Тарашанського відділення поштового зв’язку Тамара Олексіївна Бучковська. Свого часу працювала у колгоспі бухгалтером. Але вже вісім літ керує відділенням. Робота, зізнається, досить складна, оскільки немає касового апарата і доводиться виписувати всі квитанції вручну. Щодня приміщення наповнене людьми: хтось щось отримує, надсилає, передплачує, сплачує… До речі, понад 200 помешкань у Тарашанах і Привороках отримують районну газету: і в цьому немала заслуга Т.Бучковської.
З кожним відвідувачем треба знайти спільну мову, загладити конфлікт, якщо виника ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-08-22

Асоціація органів місцевого самоврядування Глибоччини, яку очолив голова районної ради Григорій Ванзуряк, побувала у Волочиському районі Хмельницької області. Ці навідини стали міцним містком дружби між двома районами. На кордоні між Тернопільською та Хмельницькою областями хлібом-сіллю нас зустрічали заступник голови районної ради С.М. Пазюк, перший заступник міського голови О.О. Васильченко, голова асоціації місцевих рад Волочиського району І.І. Брилко.  

Опісля відбувся „круглий стіл” за участю керівників району, депутата облради В.М.Чубара, сільських голів і представників місцевих засобів масової інформації. Мета — налагодити конструктивний діалог, обмін досвідом, вирішити проблемні питання. 
Перший заступник голови РДА Володимир Коваль та началь ... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-08-22

Не залишилися осторонь складної ситуації на сході України громади Волоки та Грушівки, які зібрали 206 тис. грн.

 З цих коштів (за участю Буковинського  Координаційного центру надання матеріально-технічної допомоги буковинським військовослужбовцям при Чернівецькій ОДА) закупили 2 тепловізори (102 тис. грн.)
За сприяння Глибоцької  райради придбали  генератор (5тис.грн.).  Також надано  матеріальну допомогу постраждалим учасникам АТО — пораненому військовому О.Крючку (смт.Глибокка) — 10 тис.грн., військовим С.Сарафінчану (с.Чагор), П.Тимішу (с.Сучевени), І.Крилюку, І.Іонцю (с.Просіка) — по  4 тис.грн., П.Гнатчуку (с.Ст. Вовчинець) —  5 тис.грн.,  добровольцю В.Гузу (с.Грушівка) — 34,5 тис.грн., з яких придбали спецодягу на 4,5 тис.грн., а решта суми виплачуватимуть щомісячно для підтримки даного бійц ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-08-22

Довгоочікуване відкриття нової йорданештської кладки для пішоходів та легкового транспорту через річку Сірет відбулося влітку 2000 року. Це було справжнє свято (з телебаченням, численним керівництвом і депутатами, які сприяли у її зведенні). Настил прослужив до 2008-го (з багатьма поточними ремонтами), коли повністю замінили на новий. Відтоді минуло шість років (також з багатьма ремонтами, бо ж нічого вічного не буває). А вже цього літа міст став надзвичайно небезпечним для руху автівок та й особливо для дітей і людей поважного віку. А незабаром же початок навчального року! 

— Це вже буде третє відродження кладки? — розмірковую із сільським головою Георгієм Лютиком та незмінним виконробом будівництва і ремонту, депутатом сільради Флоріном Гушулеєм. Вони саме рахували ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-08-22

Ця вулиця називається Толокою, і вона знаходиться у центрі Йорданешт. Тільки на відміну  від Головної артерії села її мешканці позбавлені можливості дихати хмарами пилу, особливо у ці спекотні дні. 
А саме пил, як кажуть люди, осідає і на круг для мамалиги.  Хоча б тому водії, чисто з людських міркувань, могли б їхати Головною з мінімальною швидкістю, а компетентним службам варто було б встановити відповідні дорожні знаки і час від часу запрошувати сюди працівників ДАІ для виконання норми складання протоколів. Таку пропозицію, до речі, я колись озвучив на сходці села. І люди її підтримали. 
Мабуть тому у новій частині Толоки люди продовжують зводити будинки. Бо все логічно: у центрі і без пилу.
— Власне, тому і включили у Програму соціального розвитку села на 2014 рік капітальний ремонт цих 1600 метрів дороги, — розповідає сільський голова ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-08-22

Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru