Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Червень » 27

У неділю, 22 червня, у храмі Святої Рівноапостольної Княгині Ольги (смт. Глибока) та у храмі Святої Великомучениці Варвари (с. Кам’янка) Української православної церкви Київського Патріархату відслужили панахиди за загиблими на Сході під час проведення антитерористичної операції буковинськими військовими. 

Про це повідомила редакції прихожанка із Кам‘янки пані Богдана Голованова. Люди із запаленими свічками молились за героїв, які віддали своє життя за єдину Україну. Хочеться вірити, що їхня смерть не була даремною, що настане час, коли на нашій багатостраждальній землі запанують мир та спокій і мрії всіх українців про міцну незалежну державу здійсняться, — сказала пані Богдана. 
Таке ж богослужіння відбулося у церкві Святого Миколая у селі Волока, де служи ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-06-27

Мені вже доводилось розповідати на сторінках „Нового дня” про військовика-контрактника Євгена Букатаря з Глибоки, який пройшов через вельми складні випробування під час окупації російськими військами Криму. Нині Євген знову у вирі воєнних подій, адже командує взводом другої роти вісімдесятого аеромобільного батальйону, що дислокується поблизу Луганська. Позавчора я зміг вийти на мобільний зв’язок із Є. Букатарем. 

— Із Буковини ми прибули сюди, — повідав Євген, — два місяці тому. Були серед нас ще кілька глибочан, але вони згодом потрапили в інші сусідні підрозділи. Щодо мого взводу, то у ньому всі солдати буковинці. Разом за цей час пережили не одну тривожну ніч і день, мали сутички з сепаратистами і терористами. Слава Богу, обійшлось без втрат з нашого боку. Дуже сподіваюсь, що у повному складі зможемо виконати до кінця доведені бойові ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-06-27

Минулого тижня, як розповів настоятель Української православної церкви Київського патріархату отець Роман Грищук з Глибоки, група священиків (поряд з ним були отці Юрій та Микола із Кіцманя та Чернівців) побувала на військовій базі Орєхово Старобельського району Луганської області. Сюди вони привезли близько 3 тонн продуктів харчування, зібраних парафіянами, а також іконки, хрестики та молитовники для вояків Української армії. Серед них, зокрема, виконують бойові завдання у боротьбі з сепаратистами та терористами 600 буковинців, в тому числі і представники Глибоцького району. 
Як додав отець Роман, поїздка, на щастя, обійшлась без зіткнення з терористами і весь гуманітарний вантаж передали українським солдатам без втрат.

Василь ГЕЙНІШ.

Переглядів: 356 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-06-27

За сприяння та фінансування ТОВ «ГАЛС ЛТД», ТОВ «С.К.Інтер» та профспілки управління освіти Глибоцької райдержадміністрації закупили 24 бронежилети 4 — 5 класу захисту («Рамор-500»). Перші два вже відправили поштою бійцям з Глибоцького району, які перебувають на сході України. Незабаром надішлють й інші.

 

 

 

 

 

25 червня голова Глибоцької районної ради Григорій Ванзуряк, перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Підлубний та Йорданештський сільський голова Георгій Лютик побували у Чернівецькому військовому госпіталі в/ч А1028, де відвідали Миколу Мітрика — мешканця с.Йорданешти, учасника АТО, якого поранено під м.Слов`янськ Донецької області. 
Предс ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-06-27

Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
nanewday@mail.ru