Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама

Ст. 23 нового закону України „Про прокуратуру”, окрім загальних процесуальних повноважень прокурора під час здійснення функцій щодо представництва інтересів громадянина або держави у суді, передбачає можливість досудового врегулювання спорів.

Зокрема, прокурор, після підтвердження судом підстав для представництва, має право направити до органів державної влади, місцевого самоврядування, військових частин, суб'єктів  державного та комунального секторів економіки, Пенсійного фонду України та фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, звернення, в якому зазначає обставини та вимоги стосовно досудового регулювання спору. Звернення направляють у випадку, коли рішення, дії чи бездіяльність вищезазначених органів створюють загрозу порушення або порушують законні інтереси громадянина чи держави.

Протягом 15 діб з дня отримання звер ... Читати далі »

Переглядів: 828 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-12-23

Надворі все холоднішає, а війна не закінчується. Багато хто з нас, лягаючи увечері у тепле ліжко, думає про солдатів, які мерзнуть у наметах чи невідомо взагалі як і де сплять.

 

На засіданні методичного об’єднання вчителів трудового навчання Глибоцького району освітяни вирішили виготовити з учнями міні-пічки для бійців у гарячих точках на Сході України.
Як розповів вчитель трудового навчання Глибоцького ліцею Василь Букатар, 11-класники з охотою взялись до діла. За два уроки (по 45 хв.) учень виготовляє одну міні-піч. Загалом вже підготували цілу партію — 40 штук — у зону АТО.
Міні-пічки — це прямокутні пристрої, виготовлені з заліза, завбільшки, як дві сірникові коробки. Усередину потрібно поставити таблетки сухого спирту, я ... Читати далі »

Переглядів: 640 | Додав: Newday | Дата: 2014-11-10

На жаль, мало хто знає, що у Глибоці вже два роки функціонує секція карате. Попри це, результати наших юних каратистів вартують уваги

. Приміром, вельми успішно вони виступили на недавньому відкритому чемпіонаті області з карате. У віковій категорії для восьмирічних спортсменів чемпіонами стали Владислав Горин (особисте куміте, +28кг) та Дмитро Мікулеску (особисте куміте, -28кг). На цьому хлопці не зупинились та разом зі своїм третім товаришем — Павлом Німіжаном вибороли третє місце у змаганнях серед команд віком 8-9 років.
Для тренера переможців Валентина Литкіна цей успіх не був несподіваним:
— У Глибоці, — каже він, — дуже талановиті діти. Кожного разу, коли я добираюсь сюди — а це тричі на тиждень, чекаю на тренува ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: Newday | Дата: 2014-11-10

Державна служба зайнятості готова сприяти Вашому працевлаштуванню

 

У центрах зайнятості Вам допоможуть:

  • знайти роботу – тимчасову або постійну;
  • взяти участь у громадських або інших роботах тимчасового характеру;
  • пройти професійну підготовку, перепідготовку або підвищити свою кваліфікацію;
  • отримати статус безробітного та матеріальну допомогу на випадок безробіття.

 

В усіх центрах зайнятості єдина база вакансій по Україні.

Усі вакансії – у вільному доступі.

 

Облік та реєстрація в центрі зайнятості здійснюється незалежно від того, де Ви живете чи перебуваєте.

Усі послуги – безкоштовні.

 

Навіть якщо у Вас немає документів, в центрах зайнятості Ви можете отримати:

... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-10-20

Глибоцький район виявився єдиним в області, який ініціював  відзначення Міжнародного дня миру. Тож на свято, окрім організаторів та дорослих, завітали навіть  журналісти телеканалу «Буковина».

О 13.00 площа Героїв майдану розквітла вишиванками, синьо-жовтими прапорами та посмішками лідерів учнівського самоврядування, які з`їхалися з-понад 20 шкіл району, аби виявити свою активну життєву позицію. Саме такою була першочергова мета організаторів – відділу у справах сім`ї, молоді та спорту, управління освіти, відділу культури, громадських молодіжних організацій, небайдужих освітян. А ще — віднайти активну молодь, а згодом об`єднати зусилля у роботі рай ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-26

Відбувся фінал районних сільських спортивних ігор сезону 2014 року. Спортсмени змагались у армспорті, гирьовому спорті, перетягуванні линви, легкоатлетичному кросі. Звання найкращих виборювали також спортивні сім’ї. Поза конкурсом виступили волейболісти (чоловіки та жінки) та футболісти-ветерани Глибоцького району. Змагання приурочили до Дня фізичної культури і спорту.

Перед початком спортивних баталій кращим спортсменам, меценатам та активістам спорту вручили почесні грамоти від імені райдержадміністрації та райради. У церемонії нагородження взяли участь в.о. голови РДА Григорій Тіміш, голова профспілки працівників АПК Іван Гнідий, начальник відділу молоді та спорту Ольга Сабран.
У загальнокомандному заліку перше місце посіли представники КФК „Глибока”. На д ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-26

А сприяє цьому в.о. голови райдержадміністрації Григорій Тіміш

Цей відрізок дороги до віддаленого кутка Купки, що тягнеться ген до лісу, ще не так давно нагадував собою сумну картину. Сельчани, а у 27 обійстях проживають переважно багатодітні сім’ї та престарілі, могли пройти до центру хіба що об’їзними стежинами, а в дощову погоду без коня аж ніяк було не обійтись.

Нарешті цьому вирішили покласти край. За зверненням громади, зокрема виборців, до депутата обласної ради Василя Бічера — генерального директора ТзОВ «Надія», підтриманого відповідно і сільською радою, укладено договір з товариством про капітальний ремонт вулиці «Сонячної» протяжністю 2 км, а саме про неї йде мова. 
— Тут ми задіяли, & ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-19

У сесійній залі Глибоцької районної ради відбувся захід, на якому обговорили законопроект „Про зміни до Конституції України”. У роботі взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Григорій Тіміш, начальник юридичного відділу обласної ради Марія Єленіч, начальник районного управління юстиції Дмитро Гафу, депутат райради Вероніка Грицку, а також сільські голови, керівники структурних підрозділів РДА, установ та організацій району.

Привітав присутніх Г.Тіміш, який наголосив на необхідності проведення змін до основного закону України. Марія Єленіч звернула увагу на такі нововведення, як запровадження посади представника Президента України на обласному та районному рівнях, які матимуть наглядову функцію, передача більшості повноважень органам місцевого самоврядування. Також говорила про принцип субсидіарності місцевого самоврядування (тобто, рішення прийматимуть на найн ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-19

21 вересня о 13.00 відділ у справах молоді та спорту, управління освіти та відділ культури  разом із Глибоцьким громадським формуванням «Козацька варта», школою-студією «Прайд» та молодіжний рух «Молодь Глибоччини»  до Міжнародного дня миру  ініціюють молодіжну мирну ходу «Молодь проти війни!».
Запрошуємо до участі лідерів учнівського самоврядування шкіл району на чолі з учителями, молодь Глибоччини та всіх небайдужих громадян, хто вболіває за долю України.
У програмі заходу: урочисте відкриття, «Мирна хода», проводи воїнів АТО, молодіжні «флеш-моби».
Дрес-код: вишиванка, синьо-жовті кульки, прапорці, прапори, плакати, гасла.

Переглядів: 379 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-19

З 18 по 21 листопада ц.р. у м.Києві відбудеться ХІІІ Міжнародний промисловий форум — це найбільша промислова виставка в Україні і єдина, зареєстрована у Міжнародній Асоціації Виставкової Індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання.
Вона включає спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних галузей, а також насичену програму науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій.
Підприємства й організації зможуть продемонструвати продукцію, яку випускають, а відвідувачі одержать інформацію й ознайомляться з основними і супутніми технологіями.
Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект 15, станція метро «Лівобережна».
З більш детальною інформацією щодо умов проведення та учасників Міжнародного промислового форуму можна ознайомитись на web-сторінках ТОВ «Міжнародний виставковий центр» - www.tech-expo.com.ua та www.iec-expo.com.ua (контактні тел. (044) 201-11-65; ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-19

1 2 3 ... 39 40 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru